Probiotická zrnková káva pro lepší trávení: malina, vanilka, karamel i klasik
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Jan Šimecký
Probiotika nezahynou při „uvaření“ kávy?
Probiotická káva
Dobry den, použivame specialni probioticke zapouzdrene bakterie Lactobacillus
sporogenes (Bacillus Coagulans), ktere zcela jasne a prokazatelne vydrzi teplotu
varu. Jedna se o zapouzdrene bakterie tzv. sporulaci.
Specialni forma kultivacni upravy probiotickych bakterii formou tzv. sporulace
zajistuje velmi vysokou stabilitu probiotik a to i pri jejich umisteni ve
vrouci vode.
Zivotaschopnost probiotickych kultur je garantovana a dokazana Ceskou Sbirkou
Mikroorganismu.
Dekuji za dotaz!
RNDr. Petr Rysavka Ph.D.
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Káva je doufám zrnková a nemletá? Je možná její příprava v automatickém kávovaru Jura E8? Děkuji za fundovanou odpověď.
Víťa Kulíšek
Dobrý den,
ano, přesně tak, jak říkáte. Káva je zrnková.
Příprava v automatickém kávovaru Jura E8 je možná.
Děkujeme.Probiotická káva