Brnopas pro dítě i dospělého: vstup do zoo, na Špilas a mnoho dalšího za pár kaček

220 Kč −14 % od 189 Kč
Vybrat variantu
4,7 / 5 Turistické informační centrum (kontakt) Brno  (mapa) 394 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobrý den,
v létě máme rezervovaný pobyt u brněnské přehrady. Ráda bych zakoupila tento zvýhodněný voucher na Brnopas, který bych si vyzvedla v infocentru až v létě, jakmile budeme v Brně. Je to možné? Není zde nějaká lhůta pro výměnu voucheru za Brnopass? Předem děkuji za odpověd. :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo,

platnost nabídky je do 31.8.2024, do kdy je nutné voucher vyměnit za Brnopas. S voucherem stačí přijít do Turistického informačního centra „To je Brno“ na adrese Panenská 1, Brno 602 00 (tel. 513 039 035) a výměnou za voucher obdržíte Brnopas a veškeré informace. Při výměně si sami zvolíte začátek platnosti Brnopasu na konkrétní datum.

S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Pavlína

Dobrý večer,
mám možnost rezervovat vstupenky třeba na Špilberk nebo na Slovanskou epopej, když musím nejdříve do infocentra vyměnit voucher za Brnopas? Děkuji.

Slevomat.cz

Krásný den, Pavlíno, děkuji vám za dotaz. Nejdříve je třeba voucher vyměnit za Brnopas :) Mějte moc hezký den, Kristýna

Turistické informační centrum


Hezký den, na Slovanskou epopej si můžete vybrat termín online zde: https://www.mucha-epopej.cz/koupit-vstupenku/ s vyzvednutím vstupenky osobně na pokladně, platbu vyberete hotově, na pokladně v Moravském Krumlově se potom prokážete Brnopasem a vstupenku budete mít zdarma. Rezervaci vstupenky na Špilberk můžete zkusit provést přímo na pokladně tel.:+420 542 1­23 661, email: pokladna@spilberk.cz. A před návštěvou všech míst je samozřejmě nejdříve potřeba vyměnit voucher za Brnopas na informačním centru na Panenské ulici v Brně. Děkuji, K. Schneiderová

Veronika Václavíková

Dobrý den. Víte, už prosím (od kolegyňky), jak je to tedy s platností/vy­užitím (viz můj předchozí dotaz)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veru, děkuji vám za dotaz. Akorát jste se trefila do načasování – dnes ráno jsem ověřovala situaci u kolegyňky a platnost nabídky jsme opravili. :) Platná je tedy od 24. 11. 2023 do 31.8.2024.

Děkujeme vám za upozornění!S přáním hezkého zbytku dne, Tereza

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru