Barbecue jsem si představovala poněkud jinak – od výběru mas (párečky, kusy neidentifikovatelné ryby, vysušené vepřové…) až po jeho úpravu (vše bylo již předem opečeno a uchováváno v teplých nádobách). Byla jsem v domnění, že vše bude ugrilováno dle přání zákazníka a před jeho očima. Výběr salátů také pokulhával. Odstrašující byly vystavené omáčky a dresinky v původním (plastovém) balení!?!?!
Vzhledem k tomu, že Hotel Praha patří mezi 5* hotely, byla jsem s jejich pojetím barbecue hluboce zklamána.
Komunistický hotel, chaba jidla, dresing v plastu typu Spak, zelenina a la cinske zeli a rajcata, stydela jsem se za to, kam jsem vytahla pritele… jedine plus byla obsluha a vyhled na Prahu.
Jiz nikdy vice.
Hotel Praha je pětihvězdičkový hotel, čemuž odpovídaly ceny, ale nikoli kvalita. Vzhledem ke špatnému počasí byli strávníci umístěni do jakési jídelny, která byla dost nevkusná. Výběr teplého bufetu byl hluboko pod úrovní toho, co znám z tříhvězdičkových hotelů ve Španělsku, Řecku nebo Turecku. Grilovaná jídla byla ve várnicích vlažná nebo úplně studená, teplého nic. Zákusky byly od pohledu tak nevábné, že ač mám rád sladké, tak jsem z toho neměl chuť ochutnat nic. Na zaplacení nápojů jsem čekal tak dlouho, že jsem se musel sám vydat vyhledat vrchního. V hotelu Praha už mě nikdy nikdo neuvidí.