Cestou zpět jsme koupili hovězí, žena upekla housky a k večeři byl pořádný burger, jak má být.
Při páteční návštěvě (17. 5.) jsme obdrželi nedodělané (číst jako úplně syrové) burgry. Obsluha byla laxní, nakonec přišel situaci řešit zřejmě kuchař. Prý je dělají automaticky medium (být to medium, nehnu brvou a sníst to by nebyl problém), to, že se bugrer dělá medium, jsem u burgeru slyšel snad poprvé, na rozdíl od steaku. Zde nám dotyčný dal za pravdu, že maso je opravdu syrové. Sice nabídl, že udělá nové porce ale popravdě, kdo by chtěl jíst něco, když předtím danou věc vracel, bůhví co by se s daným dělo a hlavně by čekal dalších minimálně 40 minut, jako jsme na místě na jídlo čekali, na to prostě člověk náladu nemá, o to více po takovéhle zkušenosti. Možná kdyby alespoň ta obsluha něco dělala ale to ne, pokud by člověk chtěl další pití, nedočkal by se. Kvůli tomu, že pan kuchař si neohlídal nějakou pomocnici, která údajně dala maso na gril později.. To ať si říká někomu jinému, mě je to upřímně úplně jedno, ohlídat si to má on nebo někdo kdo umí uvařit vodu na čaj a nepřipálit jí. Hlavně, že v tom burgeru nebylo pořádné jedno maso ale 2 plátky, zřejmě, aby se jim to dělalo rychleji, bohužel, se jim to opravdu nepovedlo. Burger bez chutě, ten upečený naprosto suchý, dip ala majolka s kečupem, žádná gastronomie, žádný nápad. I obyčejný hamburger z nejmenovaného fastfoodu je oproti tomuhle opravdový gastronomický zážitek. Prezentují se pomalu jako nóbl podnik ale k opaku je blíže.