Je to jako najit jehlu v kupce sena. Podnik vystridal bezny vycep v hornim patre, ne prilis vzhledne budovy…ale:
– provozovatele si dali kus prace, od schodu uz je pekne oblozeni drevem a i restaurace je vskutku prijemne zarizena. Prijemny je i proskleny chladak u vstupu s vystavenymi rybami atd., ze kterych nektera jidla pripravuji. Kousek dal v restauraci pak chladak s ukazkou zakusku, ktere maji aktualne moznost nabidnout
– personal mily a i kdyz (alespon v dobe navstevy) jich vetsina nejsou cesi, tak se i hezky cesky domluvi. Jidla umi popsat, zdvorile se zeptaji, zda maji vykostit pripravenou rybu, nabidli doplneni peciva…nepozoroval jsem nic spatneho
– jidlo bylo skvele ochucene – jak morsky vlk, kalamary, krevety, chobotnice, pomazanka z tunaka, domaci pecivo, salatek i olivovy olej s cesnekem i oba zakusky, ktere jsme ochutnali.
– ryba i morske plody skvele pripravene – ryba pekne opecena, ale uvnitr jemna a stavnata (rozhodne nebyla utrapena), kalamary, chapadla chopodnice taktez skvela konzistence (zadna guma) – je cidno, ze v kuchyni tyhle pochoutky umi
– dostatek priboru na potrebne chody, ubrousky (vcetne vlhcenych, kdyby bylo treba – ale krevety byly na servirovacim tacu vesmes oloupany, takze stacilo jen oddelit hlavu a ocasek, coz bylo hrave mozne priborem)
V tomto pripade rozhodne nesudte knihu, dle obalu (budovy). Obsah stoji za to.