Vynikající pařížský nebo višňový dort z cukrárny Kolbaba
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 10. 2015.
V ceně
- Nadýchaný smetanovo-šlehačkový dort
- Proložený kakaovým korpusem
- Zdobený višněmi a šlehačkou
- Váha cca 1700 g
- Rezervace: Objednávka nutná alespoň 4 dny předem výhradně prostřednictvím online formuláře. Telefonické, ani osobní objednávky není možné přijmout.
- Minimální trvanlivost dortu při 5 °C je 48 hodin.
- Výdej dortů je možný v pátek a v sobotu od 12h.
- Doplácí se 15 Kč za krabici.
- Voucher není možné stornovat. Při domluvě nejpozději 48 hod. předem lze vyzvednutí v rámci platnosti voucheru přesunout.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 10. 2015.
V ceně
- Dort s pravou jemně našlehanou pařížskou šlehačkou
- Prokládaný kakaovým korpusem
- Zasypaný kakaem
- Stuha v ceně
- Průměr 24 cm, váha cca 1700 g
- Rezervace: Objednávka nutná alespoň 4 dny předem výhradně prostřednictvím online formuláře. Telefonické, ani osobní objednávky není možné přijmout.
- Minimální trvanlivost dortu při 5 °C je 48 hodin.
- Výdej dortů je možný v pátek a v sobotu od 12h.
- Doplácí se 15 Kč za krabici.
- Voucher není možné stornovat. Při domluvě nejpozději 48 hod. předem lze vyzvednutí v rámci platnosti voucheru přesunout.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
V Česku vzniká nový svátek, při kterém si lidé navzájem dávají dorty. Říká se mu „jen tak“.
Oslaďte si život hříšně dobrými dorty z vyhlášené cukrárny Kolbaba. Višňový či Pařížský dort se stanou zlatými hřeby každého setkání.
Historie cukrárny Kolbaba sahá až do 30. let 20. století. Kromě původního funkcionalistického interiéru byl v cukrárně po jejím opětovném otevření obnoven například i jedinečný recept na dort Pohádka podle mistra cukráře Bohumíra Kolbaby.