Nebojte se mlsání – s dnešní nabídkou si můžete užít skvěle zdravý a chutný Raw Cake – živý dort.
Na výběr máte ze tří druhů - čokoládový, borůvkový a fíkový.
Živý dort obsahuje pouze 100% přírodní stravu, je bez glutamanů, bez konzervantů, bez laktosy, bez přidaného cukru a umělých sladidel, bez barviv a chemie, bez éček a je vhodný i pro bezlepkovou dietu.
Naše živé dorty děláme o průměru 24 cm, váha 1300 – 1500g.
Živý dort neobsahuje žádnou chemii, barviva, laktózu, přidaný cukr a je bezlepkový. Dort je 100% přírodní, nepečený (suroviny jsou zpracovávány při maximální teplotě 42 stupňů), je vhodný pro diabetiky, bezlepkáře, vegetariány, vegany a vitariány. Na výrobu jsou používány nejkvalitnější suroviny, nejčastěji v bio kvalitě, dort je ručně dělaný.
Živá strava detoxikuje, zvyšuje imunitu, odkyseluje a energetizuje organismus!
Výhod živé stravy je bezesporu nespočet. V principu dochází k tomu, že se tělo i mysl pročistí a následně fungují efektivněji na všech úrovních. Z těla odchází nemoc, která není jeho přirozeným stavem. Zlepší se imunitní systém a tím celková odolnost organizmu proti novým onemocněním. Pokud váš jídelníček bude obsahovat alespoň 75 % živé stravy, můžete již brzy očekávat výrazné změny. A protože platí „jak uvnitř tak i navenek“, nabídka je rozhodně lákavá (více energie, kratší spánek, krásnější pokožka, lepší paměť, vyšší plodnost a sexuální energie, úprava váhy, atd.) To vše pouze díky pochopení jednoduchého faktu, že zahříváním veškeré živé potravy (ovoce, zeleniny, semen, ořechů, klíčků) nad 42°C se ztrácí většina energie a výživových hodnot. Tyto potraviny se tak stávají mrtvou hmotou, jejíž trávení a zpracování tělo více zatěžuje než mu prospívá.
Vaření živé stravy likviduje především její enzymy, které výrazným způsobem pomáhají při trávicím procesu. Bez těchto enzymů musí lidské tělo vyrábět enzymy vlastní, které nejsou zdaleka tak efektivní, ale především je to energeticky velmi náročné. Díky této vysoké zátěži se po vařeném jídle cítíte unaveně a těžce. Jídlo se navíc díky nedokonalému strávení stává živnou půdou pro parazity a bakterie, které způsobují řadu zdravotních komplikací a nemocí. Zároveň je vědecky dokázáno, že lidské tělo má pouze omezenou zásobu trávicích enzymů, které může vyrobit. Proto ve chvíli, kdy dojde k jejich vyčerpání, dojde také k omezení funkčnosti orgánů v těle a tento stav výrazným způsobem přispěje ke stárnutí.
Dalším negativním faktorem je postupné překyselování celého organismu, které konzumace vařené stravy způsobuje. Živá strava má na tělo naopak velice prospěšný – alkalizující účinek. I v lékařských kruzích je dnes již dobře známo, že překyselení organismu vede ke zhoršování zdravotního stavu člověka a často je spojeno s výskytem vážných nemocí.
Vaření živé stravy dále ničí většinu jejích vitamínů a přetváří její lehce stravitelné organické minerály na minerály anorganické. Jejich vstřebávání v těle je pak velice složité, často vede ke hromadění a může v těle způsobovat nebezpečné kalciové úsady.
Tyto důvody vysvětlují, proč se většina lidí na živé stravě cítí mnohem energičtěji a má velice dobrou imunitu.