Já dám si dneska do nosu dvojitou porci lososu, přines, aby žaludek měl základ. A pak to řádně zapiju, losos musí plavat, jednu flašku za druhou musíš na stůl dávat.
Potěšte svůj mlsný jazýček sousty čerstvě ugrilovanho lososa na bylinkovém másle, kterého doplní grilovaná zelenina a spláchne deci italského šumivého vína Prosecco.
V příjemném nekuřáckém prostředí si vychutnáte jídla připravená z čerstvých a kvalitních surovin. Samozřejmostí jsou tradiční české pokrmy, chutně upravená masa i zeleninové dobroty, k nimž si dáte výborné víno či plzeňské pivo.
Váš zrak i chuť určitě osloví i domácí dezerty, jako jsou trhance a palačinky s malinami.
Historie podniku sahá až do 40. let minulého století, kdy Myslivnu s oblibou navštěvovala zlínská umělecká a publicistická elita. Nynější interiér respektuje původní návrh malíře Jan Kobzáně, který je také autorem známého loga Baťa. Prostory se dělí na restauraci (60 míst), vinárnu (35 míst) a salonek (25 míst).
Pokocháte se i původními obrazy, mezi nimiž je i obraz hojnosti od mistra Hrocha z roku 1938, kterým údajně zaplatil v restauraci několik řízků, když zrovna neměl peníze na svou útratu. Vy si ovšem barvičky můžete nechat doma a zaplatíte jednoduše dnešním voucherem.