Masopustní koláčky jsou nejchutnější na sádle. Ale kančí se šípkovou a jiné staročeské dobroty mají zaručeně nejlepší U Sádlů.
Přijďte si pochutnat na bohaté hostině. Středověké interiéry restaurace U Sádlů vytvářejí dokonalou kulisu a atmosféru středověku.
Na co se můžete těšit:
2× domácí škvarkové sádlo 50 g
2× předkrm: mozzarella s rajčaty olivami, bylinkovým pestem a francouzská bagetka 100 g
nebo staročeská zvěřinová paštika s mandlemi a brusinkami 100 g
2× hlavní chod: 200 g masové závitky na jehle (kuřecí, krůtí, panenka), prokládané grilovanou zeleninou, fazolky s angl. slaninou, šťouchaný brambor příloha 250 g
nebo kančí se šípkovou omáčkou a domácí špekový knedlík 250 g
2× dezert: domácí lívanečky s tvarohem, borůvkami a čokoládou nebo domácí závin s mandlemi a vanilkovou omáčkou
V gotické restauraci U Sádlů vás čeká prvotřídní česká kuchyně. Z obsáhlého menu si vyberete tradiční i méně známá jídla, která se připravují výhradně z čerstvých surovin a nejlepších ingrediencí se zachováním původních receptur.
Naleznete zde pokrmy z čerstvé zeleniny a ovoce, masa a ryb, zvěřiny, sýrů a dalších surovin vysoké kvality.
V nabídce nechybí čepované pivo Budvar a řada skvělých vín od moravských vinařů – Baloun, Madla, Skoupil.