Rezervace: Termín kurzu si zamluvte na e‑mailu lucie.glaister@seznam.cz - termín vám bude do 24 hodin (v pracovní dny) potvrzen, při zaplnění kapacity vám bude případně nabídnut jiný.
Dotazy na tel. 723 260 560.
Storno: Změna nebo storno termínu je možná nejpozději 72 hodin předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Maximální počet účastníků na jednom workshopu je 14.
Příplatky: Nad rámec balíčku – další krabička 20 Kč, další sáček 5 Kč.
Rezervace: Termín kurzu si zamluvte na e‑mailu lucie.glaister@seznam.cz - termín vám bude do 24 hodin (v pracovní dny) potvrzen, při zaplnění kapacity vám bude případně nabídnut jiný.
Dotazy na tel. 723 260 560.
Storno: Změna nebo storno termínu je možná nejpozději 72 hodin předem, jinak voucher propadá.
Omezení: Maximální počet účastníků na jednom workshopu je 14.
Příplatky: Nad rámec balíčku – další krabička 20 Kč, další sáček 5 Kč.
Zatímco Karel Gott sní o Vánocích bílých, běžní smrtelníci si raději nechávají zdát o Vánocích čokoládových. Inu, bílá čokoláda samozřejmě může být taky.
Dejte svátkům příchuť čokolády a vyrobte si u zkušené chocolatiérky Lucie Glaister vlastní kolekci pralinek z pravé belgické čokolády bez konzervantů a aromat. Sami si je chuťově vyladíte, ozdobíte a dáte do dárkových krabiček, které máte v ceně.
V ceně 2 krabičky s mašlí a vánoční jmenovkou a 4 celofánové sáčky s vánoční jmenovkou
Vánoční čokoládový workshop Blok B (2 hodiny):
Termíny 30. 11. a 15. 12. (vždy od 12 h, 14.30 h, 17 h)
Výroba 60 ks lanýžů
V ceně 4 krabičky s mašlí a vánoční jmenovkou a 8 celofánových sáčků s vánoční jmenovkou
Krabičky a pytlíčky si můžete na místě dokoupit (krabička za 20 Kč, sáček za 5 Kč) a rozdělit tak své výrobky třeba do více menších kolekcí. Velikost dárkového balení je jen na vás.
Jak se tvoří božská chuť pralinek
Náplň si vyberete z řady lákavých příchutí: Nougat, Marzipan, Rum&Raisin, Plum Brandy, Cinamonn&Ginger, Irish coffee, Chilly, Sea Salted Caramel, Espresso&vanilla, Madagascar vanilla, Chai, Gingerbread, Whiskey, Cognac, Porto a Grand Marnier.
Poté předem připravenou ganache potáhnete temperovanou čokoládou. Můžete si vybrat bílou, mléčnou nebo hořkou. Na závěr své dílo ozdobíte vánočními motivy.
Z pralinkového workshopu si můžete odnést jak originální dárek pro vaše blízké mlsouny, tak hezké zážitky. Vezměte s sebou kamarádku nebo třeba maminku a užijte si sladké chvíle tvoření.