Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pečené vepřové koleno se vším, co k němu patří

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Stará Pošta

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 31. 8. 2014

  • Rezervace: Rezervujte alespoň 24 hodin předem prostřednictvím online formuláře. Do poznámky uveďte kód zakoupeného voucheru. V případě rezervace na pondělí, úterý či středu lze na přání zajistit soukromé sezení v horní části restaurace.
  • Storno: Změnu nebo zrušení rezervace je třeba provést nejpozději 24 hodin předem, jinak bude voucher brán jako uplatněný.
  • Omezení: Voucher lze uplatnit ve dnech Po–Pá mezi 11 a 22 hodinou. Kuchyně vaří do 21 hodin. 
  • Jídlo s sebou: Jídlo si lze také odnést s sebou za příplatek 5 Kč/krabička.
  • Restaurace má nekuřácký interiér s kuřáckou zahrádkou.
  • Ostatní možnosti: V rámci akce lze využít 50% slevu na ubytování (nutno rezervovat dopředu společně s rezervací stolu).

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

255 Kč −37 % 159 Kč
255 Kč −37 % 159 Kč

I hlava skopová ví, že nejvíc si pochutná na vepřovém kolenu.

Nechte si v restauraci Stará Pošta upéct na venkovním grilu celé koleno i s kostí a pak si ho se vším všudy naservírovat až na stůl.

Na čem si pochutnáte

  • celé vepřové koleno s kostí pečené na venkovním grilu (1020 g v syrovém stavu)
  • křen, kozí rohy a chléb 

Bonus: 50% slevy na ubytování (nutné rezervovat předem při rezervaci stolu). 

Interiér restaurace je vyveden ve dřevě a dbá na historickou atmosféru. Pokud si stůl rezervujete na dny Po–Stř, můžete si užívat soukromé posezení v horní části restaurace. V teplých letních dnech nabízí příjemné posezení zahrádka. 

Na jídelním lístku najdete tradiční speciality české a moravské kuchyně. Ochutnat tu můžete pečenou kachýnku, halušky, poctivý guláš, ale i takovou dobrotu jako kuře Marengo, jehož recept pochází  od osobního kuchaře císaře Napoleona. V sezóně tu zažijete pravé zabijačkové nebo zvěřinové hody. 

Dobré jídlo zapijte půllitrem plzeňského piva nebo skleničkou moravského vína. Nechte si od personálu některé ze široké škály doporučit. Znalci si mohou objednat návštěvu historického vinného sklípku z roku 1785, kde najdou množství přívlastkových vín stejně tak jako vín jakostních či šumivých.

Muzeum bitvy tří armád

Součástí komplexu je také muzeum Bitvy tří císařů, ve kterém si můžete prohlédnout relikvie z boje. Místnost, ve které se exponáty nachází, je právě onou místností, ve které se Napoleon sešel se svými maršály a rokoval o dalším průběhu vojenského tažení. 

Využijte 50% slevy na ubytování a přenocujte – další den si objednejte prohlídku muzea s výkladem průvodce v autentické uniformě a navštivte i další zajímavosti v chráněné památkové zóně Slavkovského bojiště

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru