Evropák je karlovarská klasika, kde vaše žaludky pohladí libové dobrůtky šikovného kuchaře, oko potěší sličné servírky i přítomné dámy. Evropák je zkrátka splněným snem každého lázeňského šviháka.
Dnešní nabídka nadchne všechny masové labužníky, kteří si při jídle potrpí na rozmanité variace chutí. Grandiózní 300g menu pro jednoho udatného strávníka obsahuje šťavnaté zapečené steaky tří barev. Těšte se na delikatesní pochoutku z kuřecího, vepřové kýty a pravé hovězí svíčkové zabalené v pestrobarevném sýrovém kabátku z hermelínu, nivy a uzeného sýra.
Výběr přílohy již nechal šéfkuchař na vás, dle vyhodnocení soukromé ankety mezi štamgasty však doporučuje opečené brambory s česnekem sypané nastrouhaným balkánským sýrem. K masu se hodí i hranolky, krokety nebo rýže. Celou tu dobrotu zapijete vynikající dvanáctistupňovou Plzní natočenou přímo z tanku.
Ventura Pub alias Evropák patří v Karlových Varech mezi nehynoucí gastronomické stálice. V letních měsících můžete samozřejmě posedět na venkovní prostorné terásce, velké společnosti najdou soukromí v odděleném salónku.
Hosté mají k dispozici oddělené kuřácké i nekuřácké místnosti a nechybí tu ani velký bar s bohatým výběrem drinků a velkoplošnou obrazovkou.