Čtyřchodové menu ve venkovním iglú u Hasištejnu pro 2 či 4 osoby
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
- 2× předkrm: hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmezánu a kapary (à 90 g)
- 2× polévka: kulajda se zastřeným vajíčkem, lesními houbami, bramborami a koprovým olejem (à 330 ml)
- 2× hlavní chod: telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku (à 200 g)
- 2× dezert: vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou (à 140 g)
Omezení
- V případě nepříznivého počasí (např. příliš vysoké či nízké teploty nebo silného větru) může být rezervace přesunuta na jiný termín, nebo pro vás zajistí rezervaci uvnitř restaurace Rendlík.
- Voucher je možné využít ve dnech neděle–čtvrtek.
- Zážitek je možný čerpat v datu 1. 10 – 23. 12 a 1. 1. – 15. 4.
Rezervace nutná předem:
- Od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 17:00 na tel. 777 455 774 nebo e‑mailu reservations@pytloun-restaurants.cz.
- V sobotu a neděli je rezervace možná provést telefonicky na tel. +420 770 198 899.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Pokud svou rezervaci zrušíte méně než 2 hod. před termínem, voucher propadá v plné výši.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
- 2× předkrm: hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmezánu a kapary (à 90 g)
- 2× polévka: kulajda se zastřeným vajíčkem, lesními houbami, bramborami a koprovým olejem (à 330 ml)
- 2× hlavní chod: telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku (à 200 g)
- 2× dezert: vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou (à 140 g)
Omezení
- V případě nepříznivého počasí (např. příliš vysoké či nízké teploty nebo silného větru) může být rezervace přesunuta na jiný termín, nebo pro vás zajistí rezervaci uvnitř restaurace Rendlík.
- Voucher je možné využít ve dnech pátek–sobota.
- Zážitek je možný čerpat v datu 1. 10 – 23. 12 a 1. 1. – 15. 4.
Rezervace nutná předem:
- Od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 17:00 na tel. 777 455 774 nebo e‑mailu reservations@pytloun-restaurants.cz.
- V sobotu a neděli je rezervace možná provést telefonicky na tel. +420 770 198 899.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Pokud svou rezervaci zrušíte méně než 2 hod. před termínem, voucher propadá v plné výši.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
- 4× předkrm: hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmezánu a kapary (à 90 g)
- 4× polévka: kulajda se zastřeným vajíčkem, lesními houbami, bramborami a koprovým olejem (à 330 ml)
- 4× hlavní chod: telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku (à 200 g)
- 4× dezert: vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou (à 140 g)
Omezení
- V případě nepříznivého počasí (např. příliš vysoké či nízké teploty nebo silného větru) může být rezervace přesunuta na jiný termín, nebo pro vás zajistí rezervaci uvnitř restaurace Rendlík.
- Voucher je možné využít ve dnech neděle–čtvrtek.
- Zážitek je možný čerpat v datu 1. 10 – 23. 12 a 1. 1. – 15. 4.
Rezervace nutná předem:
- Od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 17:00 na tel. 777 455 774 nebo e‑mailu reservations@pytloun-restaurants.cz.
- V sobotu a neděli je rezervace možná provést telefonicky na tel. +420 770 198 899.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Pokud svou rezervaci zrušíte méně než 2 hod. před termínem, voucher propadá v plné výši.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 4. 2026.
V ceně
- 4× předkrm: hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmezánu a kapary (à 90 g)
- 4× polévka: kulajda se zastřeným vajíčkem, lesními houbami, bramborami a koprovým olejem (à 330 ml)
- 4× hlavní chod: telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku (à 200 g)
- 4× dezert: vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou (à 140 g)
Omezení
- V případě nepříznivého počasí (např. příliš vysoké či nízké teploty nebo silného větru) může být rezervace přesunuta na jiný termín, nebo pro vás zajistí rezervaci uvnitř restaurace Rendlík.
- Voucher je možné využít ve dnech pátek–sobota.
- Zážitek je možný čerpat v datu 1. 10 – 23. 12 a 1. 1. – 15. 4.
Rezervace nutná předem:
- Od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 17:00 na tel. 777 455 774 nebo e‑mailu reservations@pytloun-restaurants.cz.
- V sobotu a neděli je rezervace možná provést telefonicky na tel. +420 770 198 899.
- Na místě se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu nebo v SMS.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Pokud svou rezervaci zrušíte méně než 2 hod. před termínem, voucher propadá v plné výši.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Tohle iglú vás nenechá chladné!
Dopřejte si hned dvojitý zážitek! V restauraci Rendlík vás čeká čtyřchodové menu plné špičkové gastronomie, navíc si na něm pochutnáte ve venkovním iglú v krásném prostředí. Restauraci totiž najdete v Krušných horách uprostřed lesů a v sousedství s kouzelnou zříceninou hradu Hasištejn, což poskytuje nezapomenutelné romantické výhledy.
V restauraci dbají na kvalitní suroviny od místních farmářů a nabízí široký výběr osvědčených klasik, které zdůrazňují čerstvost a chuť surovin. Šéfkuchařem je Denis Wágner, který spojuje moderní techniky s tradičním uměním vaření, díky čemuž tu garantují jedinečný gastronomický zážitek.
Vaše chuťové buňky potěší hovězí carpaccio z mladého býčka a kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami. Jako hlavní chod se představí telecí Maminha z Holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku. No a závěr bude dokonale sladký – lžičku zaboříte do vanilkového crème brûlée s jahodou a mátou.
Tip: Nabízejí tu také vína z Moravy, Itálie a Španělska, která dokonale doplňují zdejší pokrmy. Neváhejte si přiobjednat!