Nechte se okouzlit krásným interiérem a hlavně nápaditým menu Garden restaurantu, který najdete pár kroků od Tyršových sadů v blízkosti centra Pardubic. Na podzim a v zimě se pokocháte vnitřní hydroponickou zahradou, na jaře a v létě rozkvétá venkovní zahrada plná klidných zákoutí. A po celý rok je tu designový interiér s příjemnou atmosférou, který je ideální i pro významnější schůzky nebo romantická rande.
Zdejší kuchaři se inspirují středomořskou kuchyní, při vaření používají produkty tuzemských farmářů, domácí těstoviny a sami tu staří maso. Zvolit můžete 4chodové nebo 7chodové menu.
4 nebo 7 chodů do ráje?
Těšte se kromě jiného na hovězí carpaccio a ceviche z hřebenatky, bohatší menu zahrnuje i polévku bouillabaisse a foie gras. Hlavní chody dostanete dva nebo tři – v menších porcích, aby se do vás vše vešlo. Zkusíte lanýžové rizoto a hovězí svíčkovou s bramborovým fondánem, v sedmichodovém menu je navíc halibut s batátovým pyré.
Závěr patří vždy sladké tečce, tou bude čokoládový mousse s marinovanými višněmi. Krásné je i servírování, takže se najíte i očima. Bude to výjimečný zážitek!
A čím si na hostinu připít? Na čepu je pivo Pernštejn Hořká 12°, ale také Hoegaarden nebo Guinness, namíchají vám domácí limonády i koktejly, jako je Gin&Tonic, Aperol Spritz či Mojito, nebo vám rádi poradí s výběrem vína. Tak ať vám chutná!