Masové korýtko pro 2–6 osob: koleno, žebra, řízky, smažené sýry i přílohy
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2025.
V ceně
Masové korýtko pro 2–4 osoby
- Vepřové koleno, 400 g
- Vepřová žebra, 200 g
- Kuřecí mini řízečky, 200 g
- Smažené žampiony, 4 ks
- Smažené tvarůžky, 3 ks
- Smažené korbáčiky, 3 ks
- Pečené brambory, 300 g
- Pečený chléb s česnekem
- Salát Coleslaw
- Hořčice, křen, pikantní dresing
- Rezervace: Alespoň 2 dny předem na tel. 739 809 372 nebo 733 714 487, rovnou nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2025.
V ceně
Masové korýtko pro 4–6 osob
- Vepřové koleno, 800 g
- Vepřová žebra, 400 g
- Kuřecí mini řízečky, 400 g
- Smažené žampiony, 8 ks
- Smažené tvarůžky, 6 ks
- Smažené korbáčiky, 6 ks
- Pečené brambory, 600 g
- Pečený chléb s česnekem
- Salát Coleslaw
- Hořčice, křen, pikantní dresing
- Rezervace: Alespoň 2 dny předem na tel. 739 809 372 nebo 733 714 487, rovnou nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Rezervaci můžete změnit 48 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 48 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
- Voucher s rezervovaným termínem není možné stornovat ani refundovat.
- Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Do Českého Těšína se budete těšit!
A ještě aby ne – v místní restauraci U Vávry, která vás dost možná okouzlí už svým interiérem laděným do dřeva, vás pohostí samými dobrotami. Po usazení vám obsluha na stůl donese bohatě obložené masové korýtko. Ve dvou až v šesti si budete pochutnávat na vepřovém koleni, šťavnatých žebrech, křupavých mini řízečcích a obalovaných žampionech.
Milovníci smažáku se zas mohou těšit na zdejší specialitu – smažené tvarůžky a korbáčiky. Celou hostinu doladí už jen přílohy včetně pečených brambor, chleba s česnekem, salátu Coleslaw a variace omáček. Dodejte jídlu ten správný říz a namočte kousek masa v hořčici, křenu nebo pikantním dresingu.
Tip: Protože k dobrému jídlu neodmyslitelně patří i pivo, na místě si můžete přiobjednat čepovanou Plzeň nebo Radegast.
V roce 2018 otevřeli brány své dvoupatrové restaurace U Vávry, kterou oblékli do nového „kabátu“ s jedinečnými prostory a mladým kolektivem. Zaměřují se především na moderní gastronomii zkombinovanou s poctivou českou kuchyní, která jde v jedné ruce s pokladem naší země, čímž je pivo! Skvělé jídlo a profesionalita zdejší obsluhy učiní z vaší návštěvy zážitek, který budete chtít zopakovat. Pokud se chystáte vyrazit s přáteli na pivo, navštivte spodní patro, které je designově řešeno jako pivnice. Na čepu naleznete Plzeň a Radegast 12. Prostory jsou propojeny prvky dřeva a cihel. Oživují tradiční české speciality a dávají jim nádech současné gastronomie. Jídelní lístek obnovují dvakrát do roku, zároveň vytváří speciální tematické víkendové menu. Šéfkuchaři se neustále vzdělávají, objevují nové chutě a kombinují je tak, aby šly s trendy světové kuchyně. Zakládají si na přípravě jídel z čerstvých surovin, především od místních dodavatelů, ale co není nezbytné, raději si udělají sami. |