Rezervace: Nutná s dostatečným předstihem – čím dříve, tím lépe. Minimálně ji však proveďte 3 dny předem, a to výhradně přes on-line formulář https://oblaca-degustacni-menu.rezervujstul.cz/
V on-line rezervačním formuláři si ověřte volné termíny, vyberte si ten, který vám vyhovuje.
Zadejte všechny kódy voucherů, které máte a chcete využít.
Telefonická rezervace není možná.
Do restaurace je možné přijít s menším pejskem, kterého budete mít v tašce.
Jaké tajné koření používají kuchaři restaurace Oblaca? Dechberoucí výhled na Prahu!
Oslava narozenin, výročí, svátku nebo toho, že jeden druhého máte… V restauraci Oblaca v Žižkovské věži oslavíte zkrátka cokoliv, co vás napadne. V tomto netradičním, ale špičkovém prostředí si pochutnáte na 5chodovém degustačním menu plném nových chutí.
Degustační menu o 5 chodech pro vás připravil šéfkuchař Tomáš Lachman. Menu se může v průběhu sezony měnit, to aktuální najdete vždy na webu. V tom současném je například panna cotta z červené řepy a kozího sýra, houbové ravioly s grilovaným korálovcem a pečená kachní prsa. To vše doprovodí signature cocktail a úžasný výhled na Prahu, neboť stolovat budete v 66 metrech nad zemí.
Bitter Cocktail NA – Artonic Bitter, cukrový sirup, tonic, grep
Tip na dárek: Voucherem na toto menu potěšíte každého milovníka skvělého jídla. Uvidíte, jak mu už při čtení jednotlivých pokrmů budou nadšením svítit oči.
TopLife Czech
V knižním průvodci po zážitkových restauracích celé České republiky Nejlepší restaurace oceněné Zlatými lvy 2023 restaurace Oblaca získala 3 Zlaté lvy. TopLife je prestižní a hlavně objektivní hodnocení, které posuzuje jak podávané jídlo, jeho kvalitu a originalitu, tak obsluhu a prostředí restaurace. Tři lvi jsou nejvyšším možným oceněním, jsou zárukou setkání s vrcholnou podobou gastronomického umění šéfkuchaře, profesionality personálu, vkusného interiéru a skvělé atmosféry restaurace.
Šéfkuchař Tomáš Lachman se navíc probojoval mezi 10 nejlepších kuchařů ČR (8. místo) a k ocenění v TopLife říká: „Ocenění si opravdu velmi vážíme. Je to úspěch všech lidí, kteří se na tom soukolí podílejí. A jestli míříme výš? Vždy je dobré vytyčit si cíle a udělat maximum pro to, aby jich člověk dosáhl. Zároveň ovšem nesmíte zapomínat na to, že práce by měla být i jakousi kolektivní zábavou. Gastronomie je hlavně o lidech a lidé by si ji měli do sytosti užít. Je skvělé, když lidem chutná a užijí si návštěvu v podniku, do kterého se pak rádi vrací.“