Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Rezervaci můžete změnit 24 hodin před rezervovaným termínem. V případě změny rezervace méně než 24 hodin před domluveným termínem, nebo v případě, že se na termín nedostavíte, voucher propadá v plné výši bez nároku na refundaci. Termín lze změnit pouze jednou.
Voucher bez termínu můžete stornovat v rámci zákonné 14denní lhůty, nebo po skončení platnosti voucheru refundovat podle platných pravidel.
Královské zacházení? Tak to si rozhodně zasloužíte.
A kde jinde si ho užít než v zámečku! Vydejte se se svou drahou polovičkou do zámečku Petrovice a vychutnejte si degustační menu sestavené zdejším šéfkuchařem. Těšte se na 5 chodů – pochutnáte si na venkovské paštice s telecími játry, beskydské kulajdě, rybě i vepřové zauzené panence s velouté z pečených brambor. Závěrečnou sladkou tečkou bude skořicová pěna s rebarborou, šumivým vínem a jahodami. Nádhera!
Dobré vědět: Menu se může lišit v závislosti na sezóně.
„Byl jsem tam již asi potřetí a dvakrát jsem to koupil dcerám s partnery jako voucher. Je to naprosto parádní. Doporučuji spojit s degustací a přespáním.“ (David, zákazník Slevomatu)
Zámeček se nachází na zalesněném pahorku vklíněném do území Horního Slezska, odkud se otevírá nádherný výhled na někdejší část pruského Slezska a nedaleký Fryštát. Pokud chcete zážitek pozvednout do nebeských výšin, rozhodně sáhněte po variantě se vstupem do wellness, kde budete společně relaxovat 2,5 hodiny. Bude jen na vás, jestli si relax dopřejete před jídlem či po něm.
Dobré vědět: Nejedná se o privátní wellness, můžete tu tedy potkat i další hosty. Ve vířivce a saunách je bezplavkový provoz, ve společných prostorách a venku na terase je plavková zóna.
Při vaření se šéfkuchař Vojtěch Beseda rád inspiruje recepty našich babiček. Jaký největší poklad našel a převedl do moderního kabátu? „Mnoho z našich pokrmů je inspirováno předchozími generacemi. Ať je to králík, při jehož přípravě zpracujeme úplně vše, stejně jako to dělaly naše babičky. Nebo například naše kulajda, kterou připravujeme pomocí moderních technologií a postupů, bez zahušťování moukou, ale chuťově přesně takovou, jakou si ji pamatuji z dětství.“
Mistrův učeň: Šéfkuchař Vojtěch Beseda zahájil svou kariéru v Praze u Gordona Ramsayho.