To, že tatarák a topinky začínají na stejné písmeno, není náhoda. Patří prostě k sobě.
Zajděte si to osobně ověřit do restaurace Arbeska na Smíchově. Tam vám naservírují poctivých 300 g kvalitního hovězího masa pěkně se žloutkem a dalšími ingrediencemi k namíchání. Maso z hovězího pupku (flank steak) pak doplní 20 křupavoučkých topinek a česnek. Bez něj by to nešlo.
Arbeska je klasická plzeňská restaurace, takže co vám tu načepují za pivo, je nad slunce jasné. K tataráku se bude skvěle hodit.Interiér je zařízen moderně, což jde ruku v ruce i s místní kuchyní. Ta je založená na tradicích a respektu ke gastronomické historii, ale nebojí se současných postupů v kulinářském umění. Důraz se zde klade na ty nejlepší suroviny, čerstvost a jedinečný gurmánský zážitek.
Že máte rádi také pořádně propečené maso? Pak mrkněte na nabídku s pečeným bůčkem a kuřecími křidélky. Obě nabídky můžete kombinovat a přijít se nadlábnout třeba s celou partou.