Řízená degustace probíhá ve VIP salonku. Poukaz je pro 2 osoby a každý dostane pět porcí rumů 0,02 l s výkladem, který provádí odborně vyškolený Rum Master. Do VIP salonku si také můžete objednat jídla z jídelního lístku.
Řízená degustace probíhá ve VIP salonku. Poukaz je pro 2 osoby a každý dostane pět porcí rumů 0,02 l s výkladem, který provádí odborně vyškolený Rum Master. Do VIP salonku si také můžete objednat jídla z jídelního lístku.
Řízená degustace probíhá ve VIP salonku. Poukaz je pro 2 osoby a každý dostane pět porcí rumů 0,02 l s výkladem, který provádí odborně vyškolený Rum Master. Do VIP salonku si také můžete objednat jídla z jídelního lístku.
Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum… Z téhle dětské hry si můžete v dospělosti vzít jednu skvělou věc – rum!
Užijte si řízenou degustaci prémiových rumů ve VIP salonku. Posedět přijdete ve dvou a každý z vás si vychutná pět porcí rumů (0,02 l). Nebude chybět profesionální výklad od odborně vyškoleného Rum Mastera. Do VIP salonku si také můžete objednat jídla z jídelního lístku nebo si zakoupit vybranou lahev rumu domů.
Vybrat si můžete ze 3 variant. U degustace Kuprum 2 si vychutnáte rumy, které jsou výhradě vyráběné pro restauraci Havana a e‑shop. Foursquare vyrábí rumy prémiové kvality, které momentálně jedou na investiční vlně a mnoho lahví se ukládá za účelem dalšího zhodnocení. Máte tedy jedinečnou možnost některé z nich ochutnat.
Rumovou palírnu Foursquare vlastní RL Seale & Co, rodinná společnost se sledovatelnou historií výroby rumu na Barbadosu do roku 1820. Kořeny moderní společnosti sahají až do 20. let 20. století, kdy Reginald Leon Seale zahájil distribuci v hlavním městě ostrova Bridgetown.
Úspěch společnosti přinesl expanzi. Během druhé poloviny 20. století získala firma do svého portfolia značky jako ESA Fields a Doorly’s. V roce 1995 otevřeli lihovar Foursquare a přestavěli opuštěný cukrovar ve farnosti Saint Philip. První destilační aparát s dvojitou retortou a kontinuální destilací se třemi sloupci byl vyroben v roce 1996.
Pod vedením sira Davida Seala a jeho syna Richarda se značka stala jedním z nejuznávanějších producentů na světě. Richard Seale společně s Lucou Gargano (Velier) sestavili klasifikační stupnici rumů, založenou na způsobu produkce rumů, která je inovativní a říká mnohé o původu rumu. Je to neúnavný bojovník proti rumovým marketingovým klišé a proti jakýmkoliv umělým zásahům do rumu, jako přidávání cukru, dochucovadel nebo matení zákazníků ohledně stáří a výrobního procesu.
„Celá degustace byla perfektní :-) Probíhala v krásném a stylovém prostředí. Slečna, která nás degustací provázela, toho věděla o rumech opravdu spoustu, zodpověděla všechny naše dotazy, byla milá a vtipná. Moc děkujeme! V restauraci jsme si pak dali ještě večeři. Tady taky nemám co vytknout – jídlo vynikající, perfektní obsluha.“ (Jana, 08/2020)