Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba italské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě sushi nebo přípravě masa a steaků. V nabídce jsou celkem 3 různé kurzy. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Putování japonskou kuchyní, která je ve světě velmi populární a vyhledávanou. Na japonskou gastronomii a kulinářské zážitky určitě nikdy nezapomenete.
Sushi Maki (losos, okurka)
Sushi Nigiri (kreveta, pórek)
Temaki sushi (kaviár, ředkvička)
California roll (černý sezam, avokádo)
ITALSKÁ KUCHYNĚ
Láska prochází žaludkem! Proč si proto nezpříjemnit jeden večerní den kurzem vaření pod vedením profesionálního kuchaře v krásném stylovém prostředí?
Domácí těstoviny tagliatelle s pečenou šalotkou, cuketou, grilovanými krevetami a rukolovým pestem
Italské hříbkové rizoto s hoblinkami parmazánu a grilovanou vepřovou panenkou
Tradiční tiramisu dle staroitalského receptu
STEAKY A MASO
Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku. Poradí vám, jak vybrat správné maso, jak poznat jeho značení a vyzrálost daného kusu.
Připravíte si ideálně propečený steak (rare, medium rare, medium well, well done). Ke každému masu si společně připravíte jedinečné přílohy a omáčky.
Menu:
Hovězí tataráček s lanýžovou domácí majonézou, křepelčím vejcem a domácím chlebem
Steak z vepřové kotlety pomalu pečený do růžova, bramborové ragú s čerstvou majoránkou
Flank steak Namíbie s pepřovou omáčkou, karotkovo-batátové
„Na kurzu vaření jsem byla poprvé a byla jsem nadšená. Velmi dobrý přístup šéfkuchaře, vše vysvětleno a ukázáno.“ Jana, 04/2023