Trhané vepřové z krku a plece, hranolky a Coleslaw pro jednoho či dva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2023.
V ceně
- Trhané vepřové z plece a krku (200 g)
- Hranolky (150 g)
- Coleslaw (100 g)
- BBQ omáčka
Rezervace: Volejte předem na tel. 606 023 320 a nahlaste kód voucheru.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2023.
V ceně
- 2× trhané vepřové z plece a krku (200 g)
- 2× hranolky (150 g)
- 2× Coleslaw (100 g)
- 2× BBQ omáčka
Rezervace: Volejte předem na tel. 606 023 320 a nahlaste kód voucheru.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na „Max“ se dá nejen otočit knoflík hlasitosti, ale také se najíst.
Tak proč nezkusit něco jiného v havířovské Pizzerii Max, která Vás překvapí i jinými dobrotami, než byste podle názvu čekali. Co takhle si tady protentokrát zajít na jejich pravé a nefalšované americké trhané vepřové maso z krčku a plecka podávané s hranolkami, salátem Coleslaw a jejich vlastní BBQ omáčkou? Spláchnout tuhle dobrotu můžete vychlazenou točenou desítkou či dvanáctkou Radegast a ochuzeni nemusí zůstat ani řidiči, pro které mají na čepu oblíbený Birell.
Maso je tady marinováno tzv. suchou metodou ve směsi bylin a koření a následně je pak klasickým americkým způsobem připraveno výhradně na směsi bukového a dubového dřeva na venkovním grilu a následně douzená v místní udírně. Tyto masité lahůdky připravují starou a tradiční metodou Low & Slow (na málo a pomalu) používanou hlavně na jihu Spojených států. Tím, že se maso připravuje pomalu a při nízké teplotě dosáhne maximální chuti, křehkosti a šťavnatosti.