Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
4hodinový kurz vaření dle výběru: steaky, sushi, italská, francouzská i česká kuchyně

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornění nastaveno Upozornění odhlášeno
Přihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Přehled nabídky
Kurz vaření dle výběru (česká, italská nebo americká kuchyně, kurz sushi nebo Chucka Norrise)
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření dle výběru z:
- Kurz Sushi Samuraj 11. 3. 2023
- Kurz České speciality 25. 3. 2023, 26. 3. 2023
- Kurz Italská kuchyně 21. 4. 2023, 6. 5. 2023
- Kurz Chuck Norris 28. 4. 2023
- Kurz Americká kuchyně na grilu 13. 5. 2023, 14. 5. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti se doporučuje ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření dle výběru z:
- Kurz Mistr Francouz 19. 3. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti se doporučuje ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2023.
V ceně
Jeden kurz vaření:
- Dokonalé steaky 5. 3. 2023
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz - při rezervaci nahlaste kód voucheru a vaše tel. číslo.
- Z důvodu velké obsazenosti se doporučuje ověřit si dostupnost termínu na webu poskytovatele a provést včasnou rezervaci termínu.
- Maximální počet účastníků kurzu je 10 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba francouzské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě sushi nebo přípravě masa a steaků. V nabídce je celkem 7 různých kurzů. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Mrkněte se, jaké dobroty na jednotlivých kurzech uvaříte.
SUSHI SAMURAJPutování japonskou kuchyní, která je ve světě velmi populární a vyhledávanou. Na japonskou gastronomii a kulinářské zážitky určitě nikdy nezapomenete.
ČESKÁ KUCHYNĚZažijete poctivou českou kuchyň podle Dobromily Magdalény Rettigové, v podobě moderních trendů gastronomie. Zjistíte, že i česká kuchyň může být zdravá a vyvážená. Kurz je určený pro všechny milovníky omáček a domácích knedlíků a tradičních staročeských receptů.
ITALSKÁ KUCHYNĚLáska prochází žaludkem! Proč si proto nezpříjemnit jeden večerní den kurzem vaření pod vedením profesionálního kuchaře v krásném stylovém prostředí?
STEAKY A MASO S CHUCKEM NORRISEMPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku. Poradí vám, jak vybrat správné maso, jak poznat jeho značení a vyzrálost daného kusu. Na kurzu si účastníci nabrousí správně nůž, který dostanou jako dárek a pak si s ním ukrojí pořádný flák masa, který si sám přípraví.
AMERICKÁ KUCHYNĚ NA GRILUJedinečnÁ možnost stát se opravdovým odborníkem na grilování! Neopakujte stále stejné recepty z minulého léta. Ukažte co ve vás je a ohromte svou rodinu či přátele neobyčejným kulinářským uměním. Zpracujete kvalitní hovězí maso a řeknete si, jak nejvhodněji mleté maso ochutit. Připravíte si zaručeně nejlepší domácí housky. Naučíte se připravit výborné omáčky, dipy a jejich vhodné kombinace. Vyzkoušíte si úpravu hovězích žeber na grilu a křupavá kuřecí křidélka.
MISTR FRANCOUZFrancouzská kuchyně patří mezi nejoceňovanější kuchyně světa. Francie je kolébkou tzv. haute cuisine (vysoké kuchyně), tedy gastronomie vysoké úrovně. Důraz je v ní kladen na puntičkářskou úpravu jídel a jejich pečlivou prezentaci. Pojďte se přenést do vůně jihozápadní Francie a provensálské kuchyně, skvělého vína, husích pochoutek foie gras, různorodých bylinek a voňavých dezertů.
DOKONALÉ STEAKYPotrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? V tomhle kurzu pro vás sestavili několik chutných menu, které potěší nejednoho labužníka. Připravíte si ideálně propečený steak (rare, medium rare, medium well, well done). Naučíte se rozpoznat vyzrálost a křehkost hovězího masa na nejvyšší kulinářské úrovni. Připravíte si tři druhy královských hovězích steaků – Tomahawk, Biftek, T-bone; a prozkoumáte i další steakové partie a jejich vhodnou úpravu. Povíte si, jak na domácí pečivo, které hravě zvládnete – rozmarýnový chléb. Tomahawk a T-bone jsou steaky, které pochází z plemene Angus – zajímavé je u něj to, že má více steakových partií než běžný skot. Tomahawk je cca kilový steak z vysokého roštěnce s kostí a výrazným tukovým mramorováním; tuk je nositelem chuti, a proto tento steak chutná tak božsky. Vysvětlíte si rozdíl mezi mokrým a suchým zráním. Připravíte si netradiční přílohu – Bruselskou kapustičku. Ochutnáte biftek steak připravený na dva způsoby – klasicky na pánvi i moderní metodou sous-vide. O T-bone steaku se říká, že je králem hovězích steaků, je to přirozeně kořeněné hovězí maso výrazné chuti. Popovídáte si o přepuštěném másle, proč si ho vyrobit předem a jak je lze v kuchyni ještě využít. Na závěr pro vás mají tip na jednoduchý a lehký dezert po grilování – sezónní ovoce v bourbonu, doma je můžete vyzkoušet i v jiné alkoholové variacie každému masu si společně připravíme jedinečné přílohy a omáčky.
|