Albatros se může pochlubit nejen majestátním rozpětím křídel, ale především vynikající kuchyní.
Zatímco to první se dá obdivovat jedině v zoo, o tom druhém se na vlastní chuťové pohárky přesvědčíte na nábřeží Ludvíka Svobody. Naloďte se na palubu botelu Albatros a vyplujte za mořem chutí a jedinečných vůní. Tyhle palubní lístky zajistí dvěma pasažérům 3chodové menu i lahvinku šumivého vína.
Voda ve Vltavě s lodí sice tolik nekymácí, raději ale rovnou zasedněte ke stolu. Možná se ani nestihnete pokochat výhledem na pražské památky a už vám naservírují předkrm. Hostinu nelze začít o moc lépe než tatarákem z mladého býčka, případně carpacciem z hovězí svíčkové.
Burger, losos i kuře či salát
To už abyste ale pomalu přemýšleli nad hlavním chodem. Výběr je totiž opravdu pestrý, připravují tu lahůdky české i zahraniční kuchyně. Objevit se ale dají gastronomické skvosty, například gravlax z lososa či burger nebo rumpsteak.
Prosecco v lahvi před vámi mezitím pomalu ubývá, je čas na dezert. Zakrojte lžičkou do panacotty nebo fondánu a velkolepé dílo místních kuchařů bude ve vašich ústech definitivně dokonáno.