










Proložte stereotyp v kuchyni nějakou divočinou.
Oživte podzimní jídelníček zvěřinou, která uspokojí i náročnější gurmány. Pokud hledáte kvalitu a preferujete maso českého původu, nabídka firma Šumavská zvěřina vám stoprocentně zavoní. Maso pochází převážně ze Šumavy a Jihočeského či Středočeského kraje, je připraveno v kuchyňské úpravě a k okamžitému zpracování.
Nachystejte si hrnce, zástěry a vařečky a pusťte se do kouzlení. Tentokrát máte na výběr jelení kýtu a jelení maso na guláš, perličku, bažantí prsa nebo daňčí hřbet. Anebo sáhněte po podzimním balíčku, který obsahuje rovnou 4 druhy masa. Prostě pořádná nadílka!
Dobrá rada nad zlato: Nevaříte ze zvěřiny každý den? Inspirujte se recepty, ať se dílo podaří!
„Perfektně zabaleno jak při dopravě v termo boxu, ve kterém byl led na chlazení, tak finální balení, které je baleno po 1 kg, takže ideální na další uskladnění nebo pro okamžitou konzumaci.“ (Martin, 1/2021)
Maso vám doručí v unikátním přepravním boxu na chlazené produkty, který je vyložený šupinkovým ledem a navíc má uvnitř vpichový teploměr, abyste měli jistotu, že teplota masa po dobu přepravy nepřekročí 7 °C. Při expedici je teplota cca 1 °C, maso je připravováno těsně před ní.
Tip: Nevíte, který kousek koupit? Pořiďte si jich více a maso si zamrazte do zásoby. Až dostanete chuť na nějakou delikatesu, jako když ho v mrazáku najdete.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Petrovice u Sušice 47, 342 01 Sušice