Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

8chodová degustační večeře s živou hudbou inspirovaná první třídou na Titaniku

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bonjour – Culinary Club ČR z.s. a Kafé Lávka

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Jídlo nám chutnalo, obsluha byla příjemná. Je to zajímavý zážitek, rozhodně stojí za vyzkoušení.

Petra
Foie gras, jehněčí, filet mignon i losos
Varianty s lahví francouzského šampaňského
Výzdoba, servírovaní a živá hudba jako na Titaniku
Varianty (4)

8chodová degustační večeře pro 2 osoby inspirovaná první třídou na Titaniku 

  • 2× paštika s foie gras a celerem (50 g)
  • 2× consommé Olga s hřebenatkou a portským vínem (1 dcl)
  • 2× broskve v želé Chartreuse (70 g)
  • 2× jehněčí s mátovou omáčkou a dýní (70 g)
  • 2× filet mignon podle Lili, jablečné pyré (70 g)
  • 2× francouzská zmrzlina (70 g)
  • 2× losos, omáčka mousseline, okurek (70 g)
  • 2× waldorfský puding (70 g)

Termín: 8. 1. 2021 od 18 hodin 

  • Rezervace: Hned po zakoupení voucheru pošlete na tel. 601 567 080 SMS s jeho kódem, čímž potvrdíte účast na večeři v daném termínu. SMS pošlete i v případě, že voucher dáváte jako dárek. 

Voucher na daný termín není možné stornovat ani refundovat. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 4 5 7 8 9 10 12 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
3 000 Kč −16 % 2 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
5 000 Kč −30 % 3 499 Kč
Foie gras, jehněčí, filet mignon i losos
Varianty s lahví francouzského šampaňského
Výzdoba, servírovaní a živá hudba jako na Titaniku

Jaké koření používají v restauraci Bonjour? Špetku noblesy a dvě porce elegance.

Přijměte pozvání restaurace Bonjour – Culinary Club ČR a nechte se královsky pohostit. Ve dnech 8. a 9. ledna 2021 se restaurace promění v salonek první třídy na Titaniku, podávat se bude osmichodové menu s vybranými lahůdkami, skvostné bude servírování a zážitek ještě umocní živá hudba. Zkrátka jako na legendárním parníku, ovšem tentokrát se šťastným koncem. 

Vezměte na romantickou večeři svou drahou polovičku a připijte si na kulinářský zážitek francouzským šampaňským, které je součástí některých variant. Podávat se bude například paštika s foie gras, jehněčí s mátovou omáčkou, losos nebo waldorfský puding. Od předkrmu po dezert to bude symfonie chutí.

O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru