Lokální suroviny, vlastní receptury bulek i omáček
Odnos s sebou nebo později posezení v restauraci
Rozhýbejte své obličejové svaly, jde se na burger!
Když se věci dělají poctivě, olizuje se člověk až za ušima. A přesně to se vám stane v brněnské Úvozně, kde si mistři kuchaři hrají s burgery tak, aby se na váš stůl dostaly opravdu ty nejvymazlenější kousky. Stavte se tu a vyzvedněte si dva burgery i s hranolky s sebou, nebo vyčkejte, až to situace dovolí, a přijďte rovnou posedět.
Hovězí, kuřecí, vege či beyond
Menu čítá 11 druhů burgerů a je vám kompletně k dispozici. Zdejší chloubou jsou exkluzivní hovězí burgery, do kterých používají maso z mladých býků bourané v místním řeznictví. Žádné zbytky nebo ořez, ale ty nejlepší části vhodné právě do burgerů. Maso si sami čistí a melou a dochucují ho pouze solí, pepřem a maximálně bylinkami. Žádná dochucovadla, chemie ani jiné „mňamky“.
Pokud hovězímu neholdujete, od věci nejsou ani kuřecí nebo vegetariánské burgery s mozzarellou, camembertem či tofu. A za příplatek můžete ochutnat i revoluční náhradu hovězího – beyond meat vyrobené výhradně z rostlin, které ale vypadá, připravuje se i chutná jako skutečný hovězí burger.
Stejnou péči jako masu tu věnují i bulkám, které odebírají z rodinné pekárny a jejichž recepturu ladili několik let, a omáčkám, které vymýšlejí a vyrábějí zcela sami. K tomu si můžete přiobjednat pivo z malého slovenského pivovaru Wywar, které bude třešinkou na burgerovém dortu.