Upřímně řečeno, „ubrousku, prostři se“ byl pěkný podfuk. Zato „prkénko, prostři se“ funguje na výbornou!
Připravte své bříško na fantastickou masovou hostinu, kterou pro vás uspořádají v restaurantu Tacl. Abyste radost měli s kým sdílet, vezměte s sebou ještě jednoho jedlíka, pochoutek je na velkém prkně dostatek pro dva.
„Výborně připravené jídlo, pěkné prostředí, velmi příjemná obsluha.“ (Lenka, leden 2018)
Smát se na vás budou perfektně naložená žebírka, pikantní křidélka i řízečky stydlivě zabalené v kabátcích z cornflakes a bylinek. Jak se na pořádné hody sluší a patří, chybět nebude ani dokonale padnoucí příloha. Přikusovat budete kukuřici i kozí rohy, vše si namočíte v několika typech dipů a dorazíte se chlebem či tortillovými chipsy.
Pokud máte rádi dobré pivo, budete jistě spokojeni – na čepu je Svijanský máz 11, Radegast 10,12 a také nealkoholický Birell. Pokud holdujete spíše vínu, rozložte vinný lístek, a pokud rádi testujete kvalitní destiláty, nadchne vás pestrá paleta whiskey a rumů. Až vám trochu slehne, začtěte se v jídelním lístku třeba do sekce dezertů, takové tvarohové knedlíčky nemusí být jako závěrečná tečka vůbec od věci.