Nový objev: Láska prochází žaludkem a volně přechází do wellness.
Zamilujte si kulinářské umění šéfkuchaře Tomáše Kapouna, který kouzlí v Restaurantu Albert Málek****. Kromě stovek a tisíců hvězdiček od spokojených hostů získal i 3 hvězdy od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a to je pochvala, která se cení.
Tomáš Kapoun strávil většinu své praxe v Anglii. Dva roky vařil ve Vineyard at Stockcross u gurua michelinských kuchařů Daniela Galmische,
který 21 let po sobě obhajuje michelinskou hvězdu. Zkušenosti si
rozšiřoval kratšími stážemi např. v Le Manoir Aux Quat´Seisons, který
se pyšní 3 michelinskými hvězdami. Následovalo 6 let praxe v Bowood,
který patří členům královské rodiny, pro které zde i vařil.
Tip na Valentýna: Překvapte svou drahou polovičku a pozvěte ji na skvěle rande. Jídlo a relax, to je program, který si užijete
oba dva.
V restauraci používají regionální suroviny a pod rukama místních
kuchařů vznikají jídla, která lahodí oku a rozplývají se na jazyku. Menu není předem dané, sami si ho poskládáte vždy ze tří variant. Můžete si ale být už teď jisti, že to od předkrmu
přes hlavní chod až po dezert bude nádhera.
Relaxace a neomezené množství piva
Rozmazlovat budete nejen chuťové pohárky, ale celé tělo.
V privátní VIP křišťálové kapli si užijete luxusní
wellness péči včetně koupele v pivní mladině a během procedur budete ochutnávat místní pivo.
„Líbilo se nám prostředí, procedury a milý přístup personálu.
Skvěle jsme si to užili.“ (Klimkova, září 2018)
Tip: Podívejte se na pořad Ano, šéfe!, ve kterém restaurace získala
cennou trofej.