Jaká je největší pochvala pro kuchaře z Chilli Pointu? „Tak tohle bylo fakt ostrý!“
Hoříte láskou k pikantním jídlům? Uhaste, nebo spíše ještě více rozpalte svou vášeň v restauraci Chilli Point, kde veškeré pokrmy od sladkých po slané připravují na bázi chilli. S otevřeným voucherem můžete vyzkoušet cokoli, pro co vaše srdce vzplane, a to včetně nápojů.
Pod taktovkou šéfkuchaře Jiřího Krulicha tu vaří mezinárodní speciality, které se v menu obměňují podle sezóny a dostupnosti surovin. Vždy ale nabízejí několik polévek, předkrmů, hlavních chodů, salátů a dezertů – vše ve střední pálivosti, tak aby chilli nepřebilo ostatní chutě.
Pro ty, kteří to mají rádi extra pikantní: Specialitou podniku je Černá perla, marinovaný hovězí steak s ragú z chilli papriček, který vám udělají pouze po podpisu a s vědomím, že za sebe přebíráte veškerou zodpovědnost (panák vodky a smetany, ubrousky na otírání potu a plivátko jsou samozřejmostí).
Nakoukněte také do nápojového a vinného lístku, kde najdete i pár osvěžujících chilli cocktailů, a než půjdete domů, stavte se v obchůdku, který je součástí restaurace a nabízí chilli produkty nejen vlastní výroby (na nákup v obchodě se voucher nevztahuje).