Nahlédněte pod pokličku asijské kuchyně a naučte se s mistrem kuchařem připravit tři vietnamské speciality. Kurzy ve 4* hotelu Lifestylevede rodilý Vietnamec, který přesně ví, kolik jakých bylinek přimíchat, jak krájet maso a rolovat závitky, aby byl výsledek dokonalý – a za 2 hodiny to budete vědět i vy.
Co se bude vařit?
Jarní závitky s vepřovým masem a krevetami
Vietnamský salát z papáji
Klasické Bún bò Nam Bô, navíc se závitkem
Kuchař mluví pouze vietnamsky, ale nebojte se, že by vám jakákoli důležitá informace utekla – na místě bude tlumočník. A abyste pěkně začerstva mohli po asijsku pohostit svou rodinu nebo kamarády, následuje po kurzu exkurze do tržnice Sapa, kde si nakoupíte potřebné suroviny. Sapa může být pro neznalé pěkným „bludištěm“, proto s vámi půjde průvodce, který vám poradí, kde a co pořídit.