Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Valentýnské 4chodové menu: hovězí steak nebo candát, vína a živý jazz

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurant „home by UNIC“

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Valentýnské menu spárované s víny pro 2 osoby

  • 2× jelení carpaccio s lesními plody, brioškou a smrkovým olejem (70 g) + 2× Finca Vieja, 2014, Španělsko (0,1 l)
  • 2× cappuccino z jeruzalémského artyčoku s karamelizovaným jablkem a sezamovou sušenkou (0,3 l) + 2× Bergsig Chardonnay, 2015, Jihoafrická republika (0,1 l)
  • 2× hlavní chod podle výběru:
    • Hovězí steak Rossini s foie gras, špenátem, černým lanýžem a baby brambory (150 g) + Pinot Noire, 2015, Arte Vini, Česká republika (0,1 l)
      nebo
    • Filet z candáta s karotkou, černým kořenem, liškami a podmáslím (150 g) + White Reserve, 2015, Arte Vini, Česká republika (0,1 l)
  • 2× malinový mousse s hořkou čokoládou a růžovým pepřem (80 g) + káva nebo čaj podle výběru (káva Dolce Intenso, čaj Ronnefeldt)
  • Karafa vody

Menu se podává 14. 2. 2018 od 18.00 do 22.00 (poslední možná rezervace), bar je otevřený až do půlnoci. Od 19.00 do 22.00 bude hrát živá jazzová hudba

Můžete využít do 14. 2. 2018

Rezervace: vzhledem k omezené kapacitě ji proveďte minimálně 2 dny předem na tel. 222 312 521

Menu se podává pouze v den sv. Valentýna, rezervace jsou tedy závazné a není možné je měnit.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 989 Kč
1 989 Kč

Připravte se, že na letošního Valentýna budete lásku vyznávat dvěma osobám – svému partnerovi a také kuchařovi.

Konkrétně šéfkuchařovi Petru Šmrhovi, který pro vás a vašeho partnera sestavil rafinované valentýnské menu. Podává se právě 14. 2. 2018restauraci Home by UNIC, která se zaměřuje na tradiční českou kuchyni, ale inspiruje se i mezinárodními pokrmy. Suroviny vybírají především od místních farmářů. 

Váš stůl postupně zaplní čtyři chody „z českých statků i lesů a luk“, ten hlavní si vyberete ze dvou variant: bude to hovězí steak, nebo filet z candáta? První tři jsou spárované s vínem, ke sladké malinové tečce dostanete šálek kávy nebo čaje a od 19 h podbarví vaši hostinu živý jazz.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru