









Káva z praženého kořene pampelišky nebo čekanky bez lepku a bez kofeinu
Přehled nabídky




















Říká se, že každý má svého dvojníka. Platí to i o kávě. Ta má dokonce dva: čekankovou a pampeliškovou kávu, které jsou jejím lepším já.
Proč? Protože jsou zdravé, bez kofeinu a bez lepku. Nejenže obě kávy skvěle chutnají, ale také podle mnoha českých i zahraničních zdrojů prospívají zdraví. Jsou čistě přírodní. Můžete vybírat mezi čistým praženým kořenem nebo mletou variantou.

Jak kořen pampelišky prospívá lidskému zdraví?
Každá studie hodnotí využití kořene pampelišky trochu jinak, v těchto bodech se ale většinou shodují:
- Kořen pampelišky posiluje činnost jater, ledvin, žlučníku a močového měchýře.
- Detoxikuje organismus.
- Může mít protirakovinné účinky.
- Dodává energii a zlepšuje imunitu.
- Nepřekyseluje organismus, reguluje vysoký krevní tlak a cholesterol.
- Může být konzumovaný při cukrovce, reguluje totiž hladinu krevního cukru.
- Doporučuje se jej užívat při zavodněném organismu a prý slouží také jako doplněk při hubnutí.
Jak kořen čekanky prospívá lidskému zdraví?
Čekanka pomáhá tělu zejména při:
- nemocech jater a žlučníku,
- mírných bolestech při žlučových a ledvinových kamenech,
- při otravách jater.
Zlepšuje chuť k jídlu, podporuje činnost celé trávicí soustavy a doporučuje se lidem s velmi citlivým žaludkem nebo žaludečními vředy. Používá se také jako doplněk při cukrovce. Je mírně močopudná a trochu projímavá. Pomáhá z těla vyplavovat přebytečnou žluč. Čekanka je úplně neškodná, můžete ji užívat v běžném dávkování jednorázově i dlouhodobě.
Uvařte si šálek přírodní kávy a pozvěte na ni i přátele. Takovou kávu nejspíš ještě nepili!
Výrobce: LIFE STYLE & BICOMTERAPIE s.r.o.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Centrum zdraví, Antala Staška 25, 140 00 Praha