1× Ball Tip Steak (100 g) s koriandrovou majonézou a domácími hranolky (70 g) Špička ořechu: hovězí maso z předkýtí, vyzrálé maso, může být jemně kryté tukem, který podpoří výjimečnou šťavnatost a chuť steaku.
1× Telecí Spider Steak(100 g) s hříbkovou omáčkou a grilovanou zeleninou (70 g) Velmi šťavnatý kus masa z pánevní jamky.
1× Flank Steak(100 g) s pepřovou omáčkou a fazolovými lusky (70 g) Pupek: hovězí maso známé také jako „bavette“, jedná se o široký kus plochého svalu, který pokud se nakrájí na plátky přes vlákno, vytvoří rozplývající se plátky šťavnatého hovězího s minimem tuku.
20% sleva na lahev vína dle výběru z aktuální nabídky
Omezení
Voucher nemůžete využít v období od 24. 12. 2017 do 1. 1. 2018.
2× Ball Tip Steak (100 g) s koriandrovou majonézou a domácími hranolky (70 g) Špička ořechu: hovězí maso z předkýtí, vyzrálé maso, může být jemně kryté tukem, který podpoří výjimečnou šťavnatost a chuť steaku.
2× Telecí Spider Steak(100 g) s hříbkovou omáčkou a grilovanou zeleninou (70 g) Velmi šťavnatý kus masa z pánevní jamky.
2× Flank Steak(100 g) s pepřovou omáčkou a fazolovými lusky (70 g) Pupek: hovězí maso známé také jako „bavette“, jedná se o široký kus plochého svalu, který pokud se nakrájí na plátky přes vlákno, vytvoří rozplývající se plátky šťavnatého hovězího s minimem tuku.
20% sleva na lahev vína dle výběru z aktuální nabídky
Omezení
Voucher nemůžete využít v období od 24. 12. 2017 do 1. 1. 2018.
Co se stane, když se sejdou tři steaky? Začnou se steakat sliny.
Tohle je velká paráda! Jestli milujete steaky, budete se olizovat až za ušima. V restauraci Maso a Kouř, novém konceptu známější Stejkárny, si pochutnáte na degustačním steakovém menu.
Postupně dostanete tři různé steaky, dva hovězí a jeden telecí. Ke každému je dobře zvolená příloha, která doplňuje chuť masa.