Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Veganské kurzy vaření: 4 hodiny teorie i praxe s ochutnávkou jídel

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Incruenti

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)
  • Čtyřhodinový kurz vaření veganských jídel
  • Úroveň kurzu: pro začátečníky a mírně pokročile.
  • Termín kurzu: 28. 1. / 12–16 h.
  • Maximální počet účastníků v jednom kurzu je 12 zájemců. 
  • Rezervace: konkrétní termín si zamluvte minimálně týden předem na tel. 601 152 948 (kvůli omezené kapacitě)
  • Maximální počet pro jednotlivé termíny je 12 zájemců.

Termín je možné zrušit nebo změnit min. 2 dny předem. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 250 Kč
1 250 Kč
1 250 Kč
1 250 Kč
1 250 Kč
1 250 Kč

„Žij a nech žít!“ Toť citát starý skoro jako lidstvo samo. Tak co podle něj zkusit něco uvařit?

Veganství spousta lidí vnímá s nepochopením. A přitom mnoha lidem by právě zeleninová strava prospěla. Očistí organizmus od škodlivin, dodá vitamíny a navíc i skvěle chutná. Přesvědčte se o tom sami a naučte se s restaurantem Incruenti vařit pochoutky i bez masa!

Termíny kurzu: 28. 1. / 25. 2. / 25. 3.

Ucelenou, zábavnou a především praktickou formou vás do základů veganského vaření zasvětí zkušení kuchaři veganské restaurace Incruenti (kurz bude mít na starosti majitel restaurace Adam Novotný s kolegou kuchařem). Po absolvování kurzu budete vědět jak jídlo připravit, ale i kde nakoupit suroviny nebo jak jednotlivé pokrmy složit do nutričně vyváženého jídelníčku bez absence bílkovin nebo železa.

Náplň kurzu

  • Příprava 3 hlavních chodů
  • Základy veganských verzí pokrmů: rawmezán, rajčatové pesto, sýrová omáčka, sezónní risotto a další
  • Příprava luštěnin, rýže, pasty, různých druhů zeleniny, klíčků atp.

Kurz bude nabitý jak teorií, tak i praktickými ukázkami. Kromě vaření samotného se také dozvíte o dostupných náhražkách masa a dalších produktech (rostlinná mléka a pod.), včetně jejich složení a nutričních hodnot.

Kurz je otevřen pro 12 osob, všichni budou mít dostatek prostoru na osvojení praktických technik a je vhodný především pro začátečníky a mírně pokročilé. Všechny pokrmy samozřejmě ochutnáte. Během celého kurzu bude panovat neformální atmosféra a kuchaři velice rádi odpoví na jakékoli otázky. 

Nahoru