Bez práce nejsou koláče, ale i bez pracného vaření můžete mít výtečnou večeři, na kterou dlouho nezapomenete.
Tříchodové menu, jež ohromí všechny mlsné jazýčky, vám připraví ve Vile Kajetánka, kde se tým zkušených kuchařů specializuje na perly italské, německé a rakouské gastronomie. V noblesní restauraci situované uprostřed romantického parku s rybníčkem se pracuje s čerstvými surovinami, které jsou zpracovávány tradičními postupy. A je se na co těšit!
Vaše chuťové pohárky na správnou notu naladí předkrm v podobě krevet pečených na česnekovém másle nebo telecí tataráček s křepelčím žloutkem.
Následovat bude hlavní chod vyladěný jako náročná symfonie – můžete si vybrat grilovaná kachní prsíčka, jejichž lahodnou chuť zvýrazní omáčka z divokých brusinek, nebo se vrhněte na šťavnatý uruguayský hovězí rumpsteak s grilovanou středomořskou zeleninou.
Vhodným doprovodem jim bude láhev vína: italské bílé Chardonnay, chilské červené Cabernet Sauvignon nebo francouzské Syrah rosé. Koncert chutí zakončí výtečný domácí mrkvový dort s citronovou polevou.
Hosty, kteří tohle menu již ochutnali, poznáte naprosto bezpečně: na tváři mají blažený úsměv.