Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Voucher v hodnotě 700 Kč na celý nákup v e‑shopu Trenýrkárna.cz

4,5 / 5 Trenýrkárna.cz Praha - Libeň  (mapa) 284 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Duffo

Dobrý den,
zakoupil jsem si 3 vouchery na nákup zboží: 1× 3PACK pánské slipy Ralph Lauren černá + 3PACK pánské slipy Tommy Hilfiger černé. Po vložení tří slevových kódů vyskakuje hláška : Tento slevový kupón neexistuje! Lze slevu (3 vouchery) na výše uvedené zboží uplatnit na prodejně? Když nelze zadat přes e-shop.

Děkuji za zprávu.

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, hmm – to je divné, dle toho co píšete a jak to chápu může být problém tento: vkádáte je tam postupně? Tedy nejdříve jeden, ten přidám, pak druhý, opět jej přidám a nakonec třetí? Kdyby problém přetrvával, napište mi prosím email na ruslan@trenyrkarna.cz a pošlete mi tam ty 3 kody, mrknu na to ;)

Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Jitka

Dobrý den, pokud nelze voucher kombinovat s dalšími slevami/akcemi, tak nelze tedy ani využít současnou akci Doprava zdarma nad 300,– Kč? Raději se chci o tomto ujistit. Děkuji za odpověď.

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, velmi dobrá otázka – toto bohužel využít nelze, u těchto voucherů zůstává standardní doprava zdarma při nákupu nad 1000Kč.
Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Jirka B.

Dobrý den, jsem asi natvrdlý, ale dva příklady:

  1. Chci si koupit 3PACK pánské trenýrky Ralph Lauren červeno modré s logem za 1701,–. Mohu na to použít dva vouchery a doplatit 301,–?
  2. Kdybych chtěl například troje trenýrky Represent á 299,–, tak mohu přidat voucher. Ten má hodnotu 700,– doplácel bych 197,–? 
Jde jedna z těchto možností? Nebo prostě musím nakoupit tak, aby jeden kus byl dražší, než 700, aby voucher měl nějakou cenu?
Děkuji za odpověď.
Trenýrkárna.cz

Dobrý den, je to přesně jak píšete v těch provních dvou případech. Jednoduše je možné doplatit.
Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Marie Šťastná

Dobrý den, lze kombinovat se slevami za hodnocení a fotku zboží? (viz.emaily, které posíláte po nákupu – Máme pro Vás XX Kč) děkuji za odpověď a těším se na nákup :)

Trenýrkárna.cz

Dobrý den, díky za dotaz – tyto vouchery ze slevomat.cz jsou kombinovatelné pouze mezi sebou, jinak ne. V emailu „Máme pro Vás XX Kč“ by mělo být i napsáno, že voucher je nekombinovatelný s jinými vouhcery a akcemi. Pokud tomu tak není – napište nám prosím na ruslan@trenyrkarna.cz = něco vymyslíme ;)

Ruslan Skopal – Trenýrkárna.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru